Sobre nosaltres

Per què RegaLocal?

Degut a la crisi del COVID-19, una gran part del petit comerç s'ha vist amenaçat per la falta de gent al carrer. Molts d'aquests comerços han perdut tots o la majoria dels ingressos durant el confinament i estats d'alarma derivats de la situació.

D'altra banda, el confinament també afecta a la població general, que troba a faltar el contacte amb els seus amics i familiars.

Des de RegaLocal, volem donar solució a aquests dos reptes, efectivament canalitzant ingressos des d'aquells qui fan regals als comerços que necessiten subsistir, tot i prometent oferir els seus serveis després de la normalització de la situació.

A més, volem tenir un efecte a llarg termini en el teixit comercial, posant en contacte compradors amb propietaris del petit comerç, per establir relacions de confiança que aniran molt més enllà d'aquesta crisi.

És per això que és un servei gratuït i sense ànim de lucre, fet per aportar el nostre granet de sorra i revitalitzar l'economia local i de proximitat.

Qui hi ha darrere?

El Txus, el Josep i l'Oriol, fundadors de Codegram, una agència internacional de productes digitals nascuda a Terrassa al 2009.

Com va néixer?

RegaLocal neix de la nostra participació en el Hackovid, una hackathon del 6 al 12 d'Abril del 2020 amb l'objectiu de donar solucions a les necessitats més urgents identificades per la ciutadania en el context de la crisi del COVID-19.